اردوهای دو روزه تابستانه
در اردوهای دو روزه تابستانه (جوانهها) که از به یاد ماندنیترین اردوها برای دانشآموزان است، در کنار تفریح و ورزش و ستاره شناسی در شب و برنامهی حل معما در کوهستان و آببازی و … ، آماده کردن غذا با خود دانشآموزان است. کاری که به صورت گروهی، و تنها با نظارت و راهنمایی مربی انجام میشود.
یکی از بخشهای مورد علاقه دانشآموزان، آماده کردن غذا در اردو است:
از برنامههای آموزشی اردو، درست کردن کوکو سیبزمینی برای شام است:
قرارگرفتن اردوگاه در خارج شهر، این فرصت را فراهم میکند که دانشآموزان بتوانند زیباییهای آسمان شب را بدون نورهای مزاحم ببینند و با برخی ستارگان آشنا شوند:
آماده کردن جوجه کباب در اردوی دو روزه جوانهها
تابستان باشد و هوا گرم باشد و آب هم به وفور باشد و شور و شوق و انرژی کودکانه باشد و دوستان هم جمع باشند و تن، خیس نشود؟
آب بازی در اردو هم مثل دیگر بخشها برای بچهها بسیار جذاب است:
دانشآموزان آشپزی کردن را از زنگ مهارتهای زندگی با درست کردن تخم مرغ آبپز و نیمرو شروع کردند و مطابق برنامهای که برای مهارتها و توانمندیشان در دوره ابتدایی مشخص شده، در کلاس ششم کلم پلو شیرازی خواهند پخت. غذایی که دیگر مثل املت و کوکو سیبزمینی یک غذای راحت و ساده محصوب نمیشود. اما اعتماد به نفسی که ناشی از تجربههای قبلیشان است، کمک میکند تا از پس این کار هم به خوبی برآیند؛ و شما نمیدانید که دستپخت خودشان را [حتی اگر چندان هم خوب نشده باشد] با چه لذتی میخورند!